Fotograf Nunta Pitesti | PhotoLight Fotograf Nunta Pitesti | PhotoLight

Salut, sunt Sergiu, fotograful din spatele PhotoLight

Si cred ca…

Fotografiile sunt mai mult decat o bucata de hartie. Ele sunt o legatura cu trecutul nostru si un cadou pentru viitor. Fotografiile reprezinta tot ceea ce noi uitam in timp si ceea ce inima nu va uita niciodata.

Povestea mea pe scurt

Locuiesc in Pitesti, alaturi de sotia mea Andreea si cei doi copii Eric si Enia. Debutul meu in fotografie il datorez sotiei mele, care mi-a surprins pasiunea acum 8 ani, cand luam aparatul cu mine oriunde si imi plicitseam prietenii cu fotografiile mele. Astfel, m-a incurajat sa merg mai departe in aceasta meserie ca si fotograf profesionist, moment in care mi-am cumparat primul meu aparat foto DSLR si am inceput sa studiez in detaliu teoretic si practic ce inseamna intr-adevar fotografia. Microbul fotografiei de nunta l-am dobandit in cautarea unui fotograf pentru nunta mea, fiind fascinat de modul cum au surprins momentele unice unii din cei mai buni fotografi din tara si nu numai.

Asa a aparut si PhotoLight. Sloganul ce caracterizeaza munca mea in cateva cuvinte este ”pastrati amintirile vii”, si astfel nu lasati timpul sa isi puna amprenta asupra lor.

Pentru mine fotografia nu este un job, ci un stil de viata si sunt foarte norocos pentru ca zi de zi fac ceea ce imi place.

Atunci cand nu fotografiez evenimente (sau editez fotografii), imi dedic timpul ca si graphic designer, insa trebuie sa recunosc ca in ultimul timp datorita dumneavoastra, care ati avut incredere in munca mea ca si fotograf, imi ramane din ce in ce mai putin timp pentru acest domeniu. In rest, timpul liber fiind extrem de pretios il dedic in totalitate familiei.

Nuntile la care am participat ca si fotograf au fost atat din orasul Pitesti cat si din restul tarii, fiind mai mult decat bucuros, cand in mai multe randuri, am fost solicitat si in alte orase. Iar daca nunta dumneavoastra are loc la Londra, Amsterdam, Atena, Casablanca, Bucuresti, Roma, Los Angeles, Brisbane, Johannesburg sau Dongguan va insotesc cu mare placere.

Fotografiez incepand cu nunti micute si dragute pana la nunti extravagante si traditionale.

Ceea ce primeaza in documentarea nuntii, este de a surprinde cel mai bine emotia si unicitatea unui eveniment, indiferent de stilul folosit. Fiecare nunta este diferita; imi place sa cunosc tipologii diferite de cupluri si sa descopar/creionez prin intermediul lentilei foto fiecare moment unic al evenimentului.

Stilul meu este unul documentar. Abordarea mea in ziua evenimentului fata de miri si fata de ceilalti participanti la eveniment, este una relaxata, fara sa intervin in modul cum urmeaza sa se desfasoare momentele acelei zile unice, permitandu-mi astfel sa o redau prin intermediul fotografiilor fara scenarii premeditate. Voi fi alaturi de voi de la inceputul evenimentului si pana la sfarsit, pentru a nu rata nici un moment important al zilei voastre. Toate fotografiile pe care le veti primi trec printr-un proces strict de editare pentru ca pe de-o parte eu sa fiu mandru de munca mea, iar voi sa fiti mai mult decat multumiti de rezultatul final. Responsabilitatea și experienţa au fost, sunt şi vor fi preţuite de catre client si consider ca sunt însuşiri pe care trebuie să le posede orice profesionist.

Fotografia este profesia si chemarea mea. Nu fotografiez persoane, ci fotografiez modul in care ma fac sa ma simt. Desigur, este un concept mai ciudat, dar acesta este modul in care pot descrie cel mai bine abordarea mea in fotografie.

Fotografia de familie: simpla, curata, care lasa copiii sa fie ei insisi, intr-o abordare cat mai naturala, intr-un mediu care ii reprezinta.

Ce mai gasiti pe-aici? Albume, povesti, amintiri, oameni mici si mari.

Căldură, originalitate, suflet, romantism şi multă, multă culoare… Aşa pot fi descrise proiectele PhotoLight.

Ca si o concluzie, eu consider ca, fotografia este de fapt o masina a timpului. Ea va poate transporta inapoi la orice moment din viata si sa va anime senzatiile traite in acel moment – o conversatie, o emotie, un parfum sau un cantec. Fotografia este o buna povestitoare, deoarece stie sa reflecte cu multa precizie evenimentele acelei zile si sa nareze o poveste unica despre dumneavoastra. Ea stie sa povesteasca despre dragostea si fericirea voastra, despre familia si prietenii vostri, si mai presus de toate, ea stie sa infatiseze istoria voastra a amandurora si a intregii lumi pe care o impartasiti.

Va astept sa calatorim impreuna!

The Best Wedding Photographers from all over the world on MyWed