Ședinșele foto sunt despre voi, despre a spune povestea unei zile obișnuite pentru familia ta – asta înseamnă pentru mine fotografia documentară de familie.
Fotografiile de familie sunt, de asemenea, înregistrări ale unei anumite epoci. Ele ar trebui să surprindă sentimentul acestui moment în timp.
Mersul în parcul preferat, o plimbare într-o duminică de toamnă, o dimineață leneșă de sâmbătă pe canapea – mici gesturi cotidiene de afecțiune și dragoste.

Ca fotograf de familie, pot surprinde aceste amintiri pentru tine și copiii tăi. Câteva lacrimi ale copiilor, emoția din ochii lor sau părul transpirat sunt doar o parte din poveste.
Fără stres, fără posing, fără „Spune brânză și zâmbește.” Autentic și real. În timpul ședințelor foto, rolul meu este să observ și să documentez, stând liniștit în fundal și totuși mereu aproape de acțiune.

Gasiti mai jos preturi si detalii pentru tipurile de sedinte foto in cadrul carora putem colabora. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa imi scrieti un mesaj sau sa ma contactati la 0729790884.

Sedință foto Familie (documentară)

de la 79 euro

“O zi din viața familiei tale”

O zi întreagă de la 500 euro Jumatate de zi de la 300 euro

Aniversare

de la 100 euro

Sesiunea durează aproximativ o oră.
În primele 15-20 minute vom face portrete relaxate
ale întregii familii iar în timpul rămas, documentând o activitate la alegerea dumneavoastră pentru a creea imagini sincere, petrecând timp
de calitate împreună.
Ședința foto de familie în stil documentar poate fi făcută acasă, în natură sau în orice alt loc. Poate fi afară sau în interior.

Din momentul în care copiii se trezesc și intră în camera ta, până la povestea de noapte bună,
îți voi arăta cât de mult iubești micile momente
pe care niciodată nu le vezi.

Maxim 3 ore documentare.
Poate fi acasă, la locul de joacă sau restaurant.

*Fotografiile sunt oferite într-o galerie foto online protejată cu parolă, putând astfel să fie transmise cu ușurință și să vă bucurați de ele împreună cu familia și prietenii.